Συνεχώς αποδεικνύεται ότι η Φύση διαθέτει τη λύση για πολλά από τα θέματα υγείας που μας απασχολούν. Αξιοποιώντας τόσο την επιστημονική όσο και την επιχειρηματική εμπειρία των ανθρώπων μας, στην Herbalist ερευνούμε, αξιολογούμε, επιλέγουμε και εισάγουμε στην ελληνική αγορά προϊόντα που ικανοποιούν την ανάγκη για ανώτερης ποιότητας φυσικές λύσεις υγείας.

Στόχος μας είναι να διαθέτουμε στον άνθρωπο 100% φυσικά προϊόντα με τη μορφή ασφαλών και αποτελεσματικών συμπληρωμάτων διατροφής, ιατροτεχνολογικών προϊόντων και δερμοκαλλυντικών που πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας και έχουν προκύψει έπειτα από πρωτοποριακές μεθόδους παραγωγής κατόπιν χρόνιας επιστημονικής έρευνας.

herbalist about 1 v1 - Σχετικά με εμάς - Herbalist

Το Όραμά μας

Η ανάδειξη των δυνατοτήτων της φύσης στην αντιμετώπιση του συνόλου των θεμάτων υγείας με βασική προϋπόθεση την επιστημονικά τεκμηριωμένη αποτελεσματικότητα των φυσικών προϊόντων.

Η Αποστολή μας

Η καθιέρωση και υιοθέτηση φυσικών θεραπευτικών επιλογών στην καθημερινότητα των ανθρώπων για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας τους, καθώς και την συνολική βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

herbalist about 2 v1 - Σχετικά με εμάς - Herbalist

Οι Αξίες μας

Κάθε δράση μας εμφορείται και καθοδηγείται απόλυτα από τις αξίες μας:

  • Σεβασμός στην Φύση και στον Άνθρωπο
  • Αξιοπιστία
  • Εμπιστοσύνη

Από τις ίδιες αξίες χαρακτηρίζονται και οι άνθρωποι που αποτελούν την εταιρεία μας. Κατά συνέπεια, η κουλτούρα που έχει αναπτυχθεί στο εσωτερικό περιβάλλον της διακρίνεται από ισχυρή ομαδικότητα, διαρκή επικοινωνία, κατανόηση και αλληλοϋποστήριξη.

Τα Προϊόντα μας

Πιστεύουμε βαθιά ότι όταν η μακροχρόνια εμπειρία στην επεξεργασία φαρμακευτικών φυτών συναντά τη σύγχρονη τεχνολογία, επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή διαδικασία παραγωγής. Τα προϊόντα μας προκύπτουν από καινοτόμες διαδικασίες παραγωγής και εκχύλισης σε άρτιες εγκαταστάσεις. Με γνώμονα την τεχνογνωσία και τη σύγχρονη εργαστηριακή τεχνολογία των συνεργατών μας, εγγυόμαστε μια σταθερά υψηλή ποιότητα για τα προϊόντα μας, τα οποία πρέπει να ικανοποιούν πλήρως τρεις πολύ συγκεκριμένες συνθήκες:

  1. Φυσική προέλευση
  2. Ασφάλεια
  3. Αποτελεσματικότητα

Η συνθήκη της φυσικής προέλευσης των προϊόντων βασίζεται στο γεγονός ότι καθημερινά αποδεικνύεται μέσω πανεπιστημιακών ερευνών και έγκυρων κλινικών μελετών πως η φύση διαθέτει πραγματικές λύσεις για τα θέματα της υγείας.

Η ασφάλεια των προϊόντων μας επικυρώνεται από τις πιστοποιήσεις τους, που αφορούν τόσο στην διαδικασία παραγωγής τους, όσο και στην ποιότητα των πρώτων υλών που περιέχουν.

Τέλος, η αποτελεσματικότητα εξασφαλίζει την πραγματική τους υπεραξία, η οποία προκύπτει όταν ένα προϊόν ικανοποιεί πλήρως τις παραπάνω προϋποθέσεις, επικοινωνείται σωστά, χρησιμοποιείται για σωστό λόγο και με ορθό τρόπο και, συνεπώς, επιφέρει τα αναμενόμενα και επιθυμητά αποτελέσματα.